10 Contoh Soal Bahasa Inggris Tentang Sinonim dan Jawabannya

Melalui contoh soal berikut ini, Anda dapat melatih penguasaan kosakata sehingga dapat terus meningkat. Untuk menjawab soalnya, Anda harus menganalisa mana kata yang harus dicari persamaannya, kemudian baru jawab soal tersebut. Selamat mencoba dan semoga berhasil.

 

1. She has a fast movement.

a. quick
b. energetic
c. slow

2. She is so terrible in writing.

a. good
b. awful
c. great

3. Have you checked my invoice?

a. pen
b. sheet
c. bill

4. He was so stupid.

a. dumb
b. good
c. diligent

5. My father always comes on time.

a. sees
b. arrives
c. does

Advertisement

6. She has a very cheap car.

a. inexpensive
b. expensive
c. costly

7. I hate this loud music.

a. pleasant
b. soft
c. noisy

8. She requires a pen.

a. needs
b. has
c. takes

9. This is a big room.

a. small
b. tiny
c. large

10. She is so beautiful.

a. pretty
b. ugly
c. smily

 

Jawaban:

1. a
2. b
3. c
4. a
5. b
6. a
7. c
8. a
9. c
10. a

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *